Sklep internetowy:
Dajar.pl » Produkty » HoReCa

Produkty

BAR
Mieszanie alkoholi w atrakcyjne wizualnie i smakowo cocktaile to dla wielu pasja. Może to być jednak pasja bardzo dochodowa, ponieważ odpowiednie wyposażenie baru nie kosztuje bardzo dużo, a dodatkowe możliwości jakie stwarza rozbudowana karta drinków będą wyraźnie odczuwalne po pierwszej wizycie grupy gości, którzy zapomną się w smakowaniu kolejnych propozycji zdolnego barmana. Dajar oferuje profesjonalny sprzęt uwalniający kreatywność: shakery, jiggery, blendery, mudlery, mieszadła, sitka i wszystkie inne akcesoria, które czynią z barmaństwa i sztukę, i show.
BUFET I SERWOWANIE
Samoobsługa to sposób na przyjęcie dużych grup gości przy ograniczonej kadrze kelnerskiej. Duży nacisk musi być wówczas położony na prezentację dań, utrzymanie ich w odpowiedniej temperaturze, a także na możliwość zjedzenia podanych dań w nierzadko trudnych warunkach: na stojąco, z jedną ręką zajętą kieliszkiem, w ścisku. Dajar znajduje rozwiązania: eleganckie sposoby prezentacji, niezawodne podgrzewacze i duży wybór naczyń jednoporcjowych pozwalają zaaranżować piękny i efektywny bufet.
CATERING
Podawanie potraw poza miejscem ich przygotowania ma swoją specyfikę i swoje wymogi, którym pomaga sprostać odpowiednie wyposażenie dzięki któremu potrawy i naczynia będzie można przewieźć z miejsca, przygotować i zaserwować. Dajar oferuje najwyższej jakości rozwiązania z zakresu termoizolacji i transportu które podołają każdemu wyzwaniu.
DEKORACJA STOŁU
Drobiazgi, które nie mają funkcji innej niż zdobienie stołu i tworzenie atmosfery: świeczniki, świece, wazony. Płomyk świecy, czy żywy kwiat w wazoniku potrafią nierzadko ze stolika w anonimowym „zakładzie zbiorowego żywienia” stworzyć małą enklawę intymności i ciepła, której goście potrzebują, by poczuć się naprawdę dobrze.
KUCHNIA
To czego w restauracji nie widać, a bez czego nie powstanie najprostsza potrawa: garnki, patelnie, noże, deski, przyrządy i akcesoria: cały wszechświat niezbędnych produktów, które umożliwią przekształcenie wizji szefa kuchni w piękne i smaczne danie.
MEBLE OGRODOWE HORECA
Umeblowanie i wystrój restauracji, podobnie jak wzorowa obsługa oraz smaczna kuchnia tworzą w świadomości Klientów niepowtarzalny klimat a w ich pamięci niezapomniane wrażenia. Dajar oferuje Państwu wysokiej jakości meble do hoteli i restauracji, ogrodów hotelowych i restauracyjnych, ośrodków wczasowych i ośrodków SPA. W swojej ofercie posiadamy meble metalowe, aluminiowe, technorattan i inne. Jesteśmy znaczącym i atrakcyjnym cenowo producentem poduszek szytych we własnych szwalniach - posiadamy szeroki wybór wzorów, materiałów, kolorów i deseni na wszystkie rodzaje mebli.
SZKŁO
Sprzedaż napojów to niebagatelna pozycja w przychodach każdej restauracji i baru, dlatego warto postarać się, żeby szkło używane do ich serwowania było dobrej jakości. Liczy się estetyka, trwałość i dopasowanie szklanek i kieliszków do wymogów sztuki serwowania wina i cocktaili. Dajar oferuje bardzo bogaty wybór szkła który zaspokoi wszystkie potrzeby branży gastronomicznej: od podstawowych po najbardziej wyrafinowane.
SZTUĆCE
Kropka nad „i” na pięknie zastawionym stole to odpowiedni komplet sztućców. Trzeba pamiętać, że sztuciec stanowi przedłużenie ręki klienta. Będzie dotykany, ważony w dłoni, oceniany pod kątem estetyki i stopnia zużycia, a przez to znacząco wpłynie na ostateczną opinię z jaką klient restaurację opuści. Dajar oferuje sztućce w różnych stylach, dopasowane do każdego poziomu lokalu: od ekonomicznej prostoty po luksusowe wyrafinowanie.
UTRZYMANIE CZYSTOŚCI
Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą, a gdzie przygotowuje się potrawy, tam powstaje olbrzymia ilość odpadków, z którymi trzeba się uporać w sposób efektywny, ale przede wszystkim zgodny z zasadami higieny i ekologii. Dzięki współpracy z producentami będącymi liderami w zakresie utrzymania czystości Dajar ma w ofercie wszystko, czego potrzeba w restauracji i hotelu: pojemne, bezdotykowe kosze na śmieci, rozwiązania do segregacji odpadków, niezawodne mopy, wózki do sprzątania, wózki do utrzymania czystości w pokojach hotelowych, oznaczenia zapewniające bezpieczeństwo gości, etc.
ZASTAWA STOŁOWA
Piękna zastawa stołowa to, obok przedniej jakości składników, najważniejszy sprzymierzeniec talentu szefa kuchni. Odpowiednia oprawa dania jest niezbędna, by zwykły posiłek zmienił się w estetyczne doznanie. A klienci restauracji coraz częściej oczekują czegoś więcej niż zaspokojenia fizjologicznego głodu. Pragną przyjemnie spędzić czas jedząc pyszne potrawy, popijając najlepsze trunki, prowadząc ciekawe rozmowy, ciesząc oczy estetycznymi przedmiotami.